Baterii Baie

Filtre Active

Categorii de produse: Spatii publice

Afișez toate cele 23 rezultate

Baterii baie.

Baterii baie aurii. Cu mare satisfacție și bucurie vă prezentăm cel mai recent catalog de baterii pentru cada. L-am creat cu scopul de a devini o sursă de inspirație și un ghid prin oferta noastră. Categoria baterii baie îți va permite selectarea baterii aurii, baterii negre , baterii albe în funcție de nevoile și preferințele individuale.

Baterii negre

Baterii negre cu montaj perete, stativ, incastrat sau montaj pardoseala. Baterii moderne, functionale si aspectuoase pentru a ne bucura si relexa profund! Relaxarea inseamna confort si siguranta. Pentru a o obtine trebuie sa avem baterii cu aspect placut, durabil, fiabil!

Baterii albe

Clasice, moderne sau retro, montaj pardoseala sau incastrat. Baterie cada, lavoar, dus, bideu, termostatate cu safe touch 38 grade sau fara, diverse culori, modele. Seturi dus mobile cu functii ploaie, masaj, usor. Furtune pvc cu impletitura metalica/cauciuc. Culori alb, negru, crom auriu, auriu antichizat, culori combinate.

Baterii aurii

Baterii emailate special in doua, trei straturi anticorozive. Bateriile sunt prevazute cu cartus ceramic. Baterii negre baie, incastrate/aparente cu comutator cada dus ceramic, automat blocabil si fabricate doar din material alama/inox. Baterii incastrate avand partea interioara din material alama, iar ornamentele exterioare sunt special nichelate in 2 straturi .

Baterii sanitare

Menținerea unui echilibru între funcționalitatea și designul pentru baterii sanitare este una dintre cele mai mari provocări cu care ne confruntăm în mod constant în timpul procesului de dezvoltare a produselor. Ne asigurăm că noile solutii pentru baterii de baie cu dus completează oferta existentă cu finisaje noi și funcții suplimentare și că ansamblul este o soluție completă care garantează utilizarea practică și armonia din interiorul băii. Baterie baie neagra  din materiale de calitate, cu forme atragatoare, stiluri si culori diferite. Acum ai baia dorita, ca aspect, calitate, fiabilitate, doar la un click distanta!

Baterii de baie

Categoria baterii baie te asteapta sa comanzi si alegi din diferite modele, culori,  stiluri. Bateriile comercializate pe siteul Kelpi.ro sunt produse de calitate, fabricate de producatori renumiti. Garantia oferita pentru baterii de baie este 5 ani. Returul produselor se face in 14 zile din data achizitiei conform politici returului Kelpi.ro. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Sus