Pentru căutare optimizată folosește de filtrele de mai jos:

Preț

Material

Set baterii baie

Afișez toate cele 6 rezultate

Set baterii baie.

Set baterii baie albe, concepute si create special din aceiasi serie, pentru a aduce armonie si eleganta in baie. Aceste seturi au fost produse si alese cu deosebita atentie tocmai pentru a produce un impact vizibil placut. Set baterii baie emailate special anticoroziv pentru rezistenta marita in spatii umede. În aranjamentele moderne de baie, bateriile chiuveta de baie, este o alegere stilată, dar și practică. Pe lângă aspectul lor deosebit, utilizarea unei baterii aleasa cu interes îți oferă posibilitatea de a folosi în amenajare blaturi și lavoare neobișnuite.

Set baterii baie negre. Set baterii baie albe

Bateriile și accesoriile pentru baie sunt elemente decorative care joacă un rol important în interiorul baii tale. Ele ar trebuii sa aiba nu doar un design interesant, ci și finisaje de înaltă calitate, care dovedesc o atenție la detalii peste așteptări. Bateriile sunt agrementate tehnic, aprobate de uniunea europeana in colaborare cu institutul national a sanatatii publice Bucuresti. Centrul regional al sanatatii publice Bucuresti, in baza referatului tehnic de evaluare nr 48/CRSPB/03.12.2014, decide ca bateriile pot fi folosite in contact cu apa.

Set baterii ferro

Amenajarea de lux a băii sau dusului a devenit o necesitate pentru cei care își doresc, relaxare,intimitate, confort. Ca rezultatul să fie cel scontat, există două elemente foarte importante care ajută la modernizarea spațiului- obiectele sanitare si culorile. Baterii pentru bai negre cu monocomanda, incastrate, aparente. motaj pe cada, lavoar,bideu. Alege sa cumperi baterii pentru baie de la Kelpi.ro, produse calitative omologate pe piata Romaneasca. Produsele se pot returna la 14 zile maxim, conform politicii returului din siteul Kelpi.ro. Scopul Nostru Siguranta Si Confortul Vostru!

Sus