Pentru căutare optimizată folosește de filtrele de mai jos:

Preț

Baterii igienice

Se pare că nu putem găsi ceea ce cauți.

Baterii igienice!
Bateriile dus igienic au fost create pentru bideu sau vas wc. In baile unde spatiul este redus, nu pot fi instalate vase bideuri, iar aceste baterii igienice vin in ajutorul nostru. Igiena zilnica este asigurata de baterii igienice! Sunt practice, sigure, aspectuoase! Relaxarea inseamna confort, siguranta calitate. Pentru a obitine o relaxare profunda, avem nevoie de obiecte cu aspect placut, durabil si fiabil. La kelpi poti gasi aceste seturi igienice, care contin baza criteriilor! Aspect, calitate, fiabilitate!

Pentru un aspect cat mai placut, recomandam baterie dus igienic din aceeasi gama sau serie cu celelalte baterii din baie. Baterii igienice din alama, prevazute cu comutator actionare a dusului pentru a prevenii stropirea sau udarea. Ornamentele exterioare sunt emailate anticoroziv in 2 straturi anticorozive.

Alege si comanda online baterie igienica, diferite modele, culori si stiluri. Produsele comercializate de Kelpi.ro sunt produse fabricate in fabrici cu renume mondial.

Acum ai baia dorita, ca aspect, calitate, design, la doar un click distanta! Garantia acordata pentru baterii dus igienic este 5 ani. Produsul se poate returna la maxim 14 zile din data achizitiei conform politicii returului agreate site-ul Kelpi.ro

Scopul Nostru Siguranta Si  Confortul Vostru!

Sus